Sporten op Sportpark Willem Alexander

Bekijk hier onze mogelijkheden!

Hv Ventura

We staan open voor iedereen en zijn gericht op de breedtesport en waar mogelijk het aanbieden en organiseren van extra faciliteiten voor sport(st)ers die meer ambitie hebben.

vv Kethel Spaland

vv Kethel Spaland is een voetbalvereniging waar sportief bewegen en gezelligheid hand in hand gaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis kan voelen. 

Dans en Balletstudio

Welkom bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. Met grote passie en oog voor talent staan onze afgestudeerde dansdocenten klaar om met alle leerlingen aan de slag te gaan.

Jesse Caron

Jesse Caron is gespecialiseerd in het vergroten van functionele kracht en snelheid bij spelsporters middels personal-, groep-, en online trainingen, workshops, kleding én producten gekenmerkt met zijn merk bestaande uit  een origami adelaar ™️.

Crossfit Schiedam

CrossFit is een vorm van fitness, die ooit is bedacht door voormalig gymnasten, waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in een trainingsvorm. CrossFit heeft als doel je op een verantwoorde manier fit en gezond te laten worden.

Fysiotherapie Hofstra

Wat is de oplossing? Soms is het noodzakelijk om naar het totaal plaatje te kijken. Bij Fysiotherapie Hofstra hebben wij daarom veel aandacht voor de algehele gezondheid en leefstijl.